Op een kavel van ruim 4 hectare op het Kempisch Bedrijvenpark (KBP) te Hapert gaat binnenkort de bouw van de nieuwe bedrijfslocatie van MS Schippers van start. De nieuwbouw bestaat uit het hoofdkantoor, een kennis- en innovatiecentrum, bedrijfshallen, een magazijn en een parkeergarage. Verheggen Elektrotechniek is aangenomen om de hele E-installatie te verzorgen.

De aannemer
De hoofdaannemer voor de nieuwbouw is Willy Naessens Nederland. Het bedrijf is gespecialiseerd in de bouw van onder meer kantoren, logistieke gebouwen en distributiecentra. Zij gaat in samenwerking met Reijrink Staalconstructie aan de slag met de realisatie van de nieuwe bedrijfslocatie van MS Schippers. In februari start de bouw. De ruwbouw zal eind 2020 gereed zijn, waarna de afbouw start. MS Schippers verwacht in de zomer van 2021 te kunnen verhuizen naar haar nieuwe locatie.

Kempisch Bedrijvenpark
MS Schippers verhuist haar hoofdvestiging van Bladel naar het bedrijvenpark in Hapert. Het Kempisch Bedrijvenpark is een regionaal bedrijventerrein van 69 ha groot, dat is aangelegd door de vier Kempengemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel-De Mierden voor grote bedrijven die door willen groeien in eigen regio. Inmiddels is ruim 60% van het bedrijvenpark verkocht.