Vacature: Elektromonteur

-4-12-2018-
Wij zijn op zoek naar een elektromonteur! Verheggen Elektrotechniek B.V. is een jong en dynamisch bedrijf dat met het hoogst mogelijke streven kwaliteit levert. Klant- en servicegerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. Met een team goed opgeleide en betrokken medewerkers ontwerpen, installeren en onderhouden wij (elektrotechnische) installaties voor uiteenlopende sectoren. Meer weten over ons? Klik hier.

Zin in een nieuwe uitdaging? Wij zoeken jou!

Je installeert en doet aanpassingen aan elektrotechnische installaties, zelfstandig of samen met een collega, aan de hand van werktekeningen en instructies. Werkzaamheden worden in de regio verricht, maar ook op locaties buiten de regio.

 

Ben jij iemand:

  • met een afgeronde MBO opleiding richting elektrotechniek (bij voorkeur MTS E niveau 2 o.g.)
    die aantoonbare werkervaring heeft binnen de elektrotechniek en voorla ook in de uliliteit.
  • die communicatief sterk is, goed Nederlands spreekt, proactief is en zowel zelfstandig als in een team goed functioneert
  • die ook in het bezit is van rijbewijs B, eigen vervoer en VCA

 

Dan vragen wij je zeker te reageren!

Wij bieden je een dynamische en prettige werkomgeving. Waarin je jezelf vakinhoudelijk en persoonlijk verder kunt ontwikkelen. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden inclusief telefoon en laptop van de zaak. Daarnaast bieden wij een prima salaris, 25 vakantiedagen 13 ADV dagen en een uitstekende pensioenregeling volgens de CAO metaal en techniek.

Interesse? Stuur dan je CV en motivatie naar Resie Scheepens, resie.scheepens@verheggen-elektro.nl of bel naar 040-2051753.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *