OVER VERHEGGEN

Met een vakkundig team ontwerpen, installeren én onderhouden wij elektrotechnische, communicatie en beveiligingsinstallaties voor uiteenlopende sectoren.

OVER VERHEGGEN

Verheggen Elektrotechniek is in 2004 opgericht door Joris Verheggen en gevestigd in Wintelre, in de buurt van Eindhoven Airport. Het team telt momenteel 36 collega’s, bestaande uit een groep monteurs, projectleider, tekenaars, calculators en administratieve krachten. Onze experts weten altijd op een innovatieve wijze een vakkundig resultaat te leveren. Dit doen wij met een flinke dosis kennis en plezier.

Wij bieden hét totaalpakket. Naast een aantal vaste opdrachtgevers, staan wij altijd open voor nieuwe opdrachtgevers. Wij installeren en onderhouden installaties voor uiteenlopende sectoren. Wij realiseren projecten op gebied van wonen, werken, leren en recreëren. Korte lijnen zorgen voor flexibiliteit en duidelijkheid, zowel binnen als buiten onze organisatie. Dat maakt ons, in combinatie met onze range aan certificeringen en erkenningen, een meerwaarde voor onze klanten.

Verheggen Elektrotechniek toont hiermee aan op een maatschappelijk verantwoorde wijze te ondernemen. Onze medewerkers weten altijd op een innovatieve wijze een vakkundig resultaat te leveren.

Wij zijn een onderdeel van DES Group, de moedermaatschappij van eveneens Valkenaars Elektrotechniek, DES Service & Onderhoud, DES Beveiligingstechniek, NVO Verdelerbouw, DES Retailtechniek, JWR Elektrotechniek en Regio Service.

Waar wij voor staan

Jong en dynamisch
Verheggen Elektrotechniek is een jong en dynamisch bedrijf. Wij staan voor je klaar en zijn flexibel. Wij sturen op maximale kennis van onze monteurs. Zij zijn in staat om alle technische vragen te beantwoorden. Korte lijnen zorgen voor betrokkenheid!

 

Betrouwbaar
Als je kiest voor Verheggen Elektrotechniek ben je verzekerd van vakmanschap door erkende installateurs. Betrouwbare dienstverlening op maat, erkend en gecertificeerd. Bij ons geldt: afspraak is afspraak!

 

Jarenlange ervaring
Met onze jarenlange ervaring hebben wij een portfolio opgebouwd met vele tevreden klanten. Deze klanten bevinden zich voornamelijk in de volgende segmenten: woningbouw, utiliteit, industrie, leisure, zorg, onderwijs en overheid.

 

Leerbedrijf
Wij werken samen met verschillende leerinstellingen om studenten te motiveren voor het vak en te laten groeien tot volleerde vakmensen. We bieden hen de gelegenheid om, onder begeleiding, het prachtige vak op de werkvloer te leren. Zo hebben we jaarlijks meerdere stageplekken, van meewerkstage tot een gehele BBL opleiding. Verheggen Elektrotechniek is een erkend leerbedrijf.

Certificeringen en erkenningen

Door onze certificeringen en erkenningen maken wij het verschil. Ondeugdelijke installaties kunnen schades opleveren en zelfs gevaarlijk zijn. De huidige wetgeving laat een wildgroei van installateurs ontstaan. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. Zo geven wij onze opdrachtgevers de zekerheid dat ze met een installateur en installatiegroep te maken hebben die haar installatiewerken zeer serieus neemt.

Verheggen Elektrotechniek draagt onder andere de volgende certificaten en erkenningen:

  • VCA* 2017/6.0. Gecertificeerd door DEKRA Certification B.V.
  • BRL6000-AB;01;02;03:  2016.  Gecertificeerd door DEKRA Certification B.V.
  • Erkenning elektrotechnische installateur door InstallQ
  • Interne audits op Kwaliteit, Arbeidsomstandigheden en Milieu (KAM) worden verzorgd door P.M. Quality Kwaliteitszorg.
  • LeGrand
  • Excel Networking

 

 

 

Algemene voorwaarden

    DES MOOI WERK