Verlichting en lichtregelsystemen

Maatwerk oplossingen voor iedere klant. Hetzij sfeervol, functioneel, energiezuinig of duurzaam.

Verlichting

Op een creatieve manier, met gerenommeerde merken en leveranciers, hebben wij onszelf gespecialiseerd in (nood)verlichting. Wij ontwerpen en realiseren een compleet verlichtingsplan naar wens. Verlichting heeft namelijk invloed op het doen en laten van de mens. Passend licht kan vermoeidheid tegen gaan en de gemoedstoestand verbeteren. Ook leidt goede dimensionering van lichtverdeling, lichtopbrengst en lichtkleur  tot betere prestaties op de werkvloer. Deze lichtberekening kunnen wij uitvoeren. Wij ervaren dat verlichtingstechniek vaak wordt onderschat, maar door onze jarenlange ervaring weten wij precies waar we op moeten letten om een project te laten slagen. In combinatie met subsidies en het vervangen van de bestaande verlichting door energiezuinige led-verlichting, is de Return On Investment (ROI) zeer interessant.

Hierbij kunnen we gebruik maken van kwalitatief hoogwaardige gebouwbeheersystemen. Een gebouwbeheersysteem wordt gebruikt om alle binnen het gebouw aanwezige elektrotechnische installaties centraal aan te kunnen sturen, te bedienen en te laten samenwerken.

Lichtregelsystemen

Door het toepassen van lichtregelsystemen (het aansturen van de verlichting) kunnen we de verlichting zo effici├źnt mogelijk en energiezuinig maken. Dit kan automatisch, op vaste tijden, op aanwezigheid en via beweging. Het lichtregelsysteem past zichzelf aan op de hoeveelheid daglicht en hiermee wordt het energieverbruik verlaagd, de levensduur verlengd en is het Total Cost of Ownership (TCO) financieel aantrekkelijker.

Denk hierbij aan:

  • Projectverlichting;
  • Kantoorverlichting;
  • Sfeerverlichting;
  • LED-verlichting;
  • Noodverlichting installatie;
  • Terreinverlichting;
  • Gevelverlichting.
Vraag een offerte op

    DES MOOI WERK