The Wall – Eindhoven

14 april 2020

The Wall

Eind 2017, begin 2018 realiseerde Verheggen Elektrotechniek de transformatie van het gebouw van het voormalige Philips pensioenfonds naar 170 studio’s voor short stay en expats. Het gebouw omvat tevens een sportschool, een luxueus dakterras, een saunacomplex en een parkeergarage. Door de activiteiten samen met onze vaste partners goed af te stemmen konden we hier snel vooruitgang boeken zodat de transformatie binnen korte tijd tot stand gebracht werd. Op het gebied van transformaties hebben we inmiddels een vergevorderde expertise ontwikkeld.

Verheggen Elektrotechniek realiseerde hier:

  • De volledige elektrotechnische installaties
  • Hele gebouw voorzien van LED-verlichting
  • Een Cat6 gecertificeerd data netwerk
  • Een Wifi-data netwerk
  • Installatie Zonnepanelen
Renovatie Utiliteit