Woningen – Utrecht

5 januari 2021

198 huurwoningen in Utrecht Rijnvliet

Het gebouw vormt de entree van de wijk Rijnvliet aan de zuidoostkant van Leidsche Rijn. De woningen maken deel uit van de nieuwe wijk Rijnvliet aan de zuidkant van Leidsche Rijn. De appartementen aan de Stadsbaan in Rijnvliet variëren tussen de ca. 60 en 135 m² en zijn geschikt voor meerdere doelgroepen. Per woning is een parkeerplaats beschikbaar in de parkeergarage onder de appartementen. Op de begane grond bevind zich een een parkeergarage met daarop 5 woonlagen, het complex bestaat uit zes bouwlagen.

Het gebouw heeft een gevarieerd ontwerp met fraaie metselwerkarchitectuur en natuurlijke materialen. Dit ontwerp is onder supervisie van ontwerpbureau De Zwarte Hond tot tand gekomen met behulp van drie architectenbureaus: Inbo uit Amsterdam, Jaakko van ’t Spijker uit Rotterdam en Zecc uit Utrecht. In het gebouw zijn parkeerplaatsen voor bewoners en bezoekers opgenomen onder een parkeerdek dat wordt ingericht met drie groenen binnentuinen. Deze tuinen zijn in verschillende thema’s ontworpen door landschapsarchitecten van het Utrechtse BuroSRO.

Onze toppers gaan er voor zorgen dat de elektrotechnische installaties op deskundige wijze worden gemonteerd en aangesloten. Uitvoering van project staat gepland voor medio 2021.

Installatie omvat:

  • Verlichting
  • Data
  • Toegangscontrole
  • Beveiliging
  • PV-installatie

 

Nieuwbouw Woningbouw

Wil je meer informatie?

Contact

    DES MOOI WERK